Autoriseret psykolog og Psykoterapeut

Gestaltterapi

Gestaltterapi fokuserer på det nuværende. At leve nu er vigtigere end at dvæle ved fortiden – eller at forestille sig en fremtid, der er adskilt fra det nuværende.

Jeg er
medlem af

Dansk Psykolog Forening
Dansk Psykoterapeut

Gestaltterapi – Gestaltterapeut i Greve

Balancere mellem støtte og udfordring

Gestaltterapi anerkender, at der altid er noget sundt i den måde, som klienten forsøger at forblive den samme på – eller at fortsætte med at udøve samme destruktiv adfærd – og at forandringsprocessen kan vokse gennem anerkendelse af modstand.

Gestaltterapi balancerer mellem støtte og udfordring.

En persons oplevelser er mere end blot tanker og minder, selvom disse også er meget vigtige. Oplevelser inkluderer også bl.a. følelser, opfattelser, adfærd og kropsfornemmelser.

Gestaltterapiens mål er at støtte klientens oplevelser på alle disse områder og at opleve dem i nutiden.

Kontakt mig

  Mindre snak mere handling

  Gestaltterapien adskiller sig fra andre psykoterapier fordi den bevæger sig mod handling og væk fra mere snak, og af den grund ses den også som en eksperimenterende tilgang.

  Gennem eksperimenter støtter terapeuten direkte klientens oplevelse af noget nyt, i stedet for blot at tale om muligheden af noget nyt.

  Fokus på hele mennesket

  Gestaltterapi er en interaktiv og holistisk form for psykoterapi, der fokuserer på det hele menneske, anerkender enheden af sind, krop og følelser.

  Kontakt mig

  Har du spørgsmål til mig eller et evt. forløb, ring gerne 22 40 84 85 eller send mig en besked på kontakt formularen her på siden – jeg glæder mig til at høre fra dig.


   Bliv opmærksom på blokeringer

   Og find de tilknyttede følelser

   Bevægelse, berøring og sansemæssig opmærksomhed støtter i arbejdet med at indarbejde fornemmelser og følelser med intellektet til en mere integreret hele.

   Gestalt kropsarbejde tilstræber ikke at gennembryde muskulær og kropslige blokeringer, men blot at forøge opmærksomheden omkring, hvor de befinder sig i kroppen, samt de følelser der er knyttet til dem.

   Skriv til mig

   Har du brug for hjælp indenfor psykoterapi, hypnose, kognitiv terapi eller andet? Jeg udfører en række behandlinger for blandt andet at hjælpe dig med at håndtere angst, PTSD, depression, m.m.

   Jeg behandler mange forskellige diagnoser og psykiske mén, hvor ikke to forløb er ens. Hos mig skræddersyr vi sammen dit forløb, så du kan være tryg ved type af behandling, tempo, varighed, osv.

   Du er mere end velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen på siden eller gennem mine kontakt oplysninger. Ring på tlf.: 22 40 84 85 eller send en mail til sranda@webspeed.dk.