Autoriseret psykolog og psykoterapeut

Kropsterapi

Kropsterapi er et effektivt værktøj til at få en dybere kontakt med egen krop, få en dybere forståelse af sig selv og dermed få det godt i både kroppen og sindet.

Jeg er
medlem af

Dansk Psykolog Forening
Dansk Psykoterapeut

Kropsterapi – Kropsterapi i Greve

Kropsterapiens formål

Når vi udsættes for stærkt følelsesmæssigt ubehag, belastende begivenheder, overgreb eller befinder os i perioder i livet, hvor vi udvikler et højt stressniveau, bærer kroppen de følelser vi ikke kan håndtere at mærke.

Kropsterapien kan åbne for de følelser igen, og derfor skal kropsterapi altid kombineres med egentlig psykologisk behandling. Det kan f.eks. dreje sig om angst, stress, udbrændthed, belastningsreaktioner, PTSD og tidlige før-sproglige traumer.

Kontakt mig

  Kontakt mig

  Har du spørgsmål til mig eller et evt. forløb, ring gerne 22 40 84 85 eller send mig en besked på kontakt formularen her på siden – jeg glæder mig til at høre fra dig.


   Krops- og åndedrætsterapi

   Skab større selvbevidsthed ved løsning af blokeringer

   En vigtig del af terapien, er vejrtrækningen. Som en naturlig del af kropsterapi, arbejder der også med åndedrættet, som kan være med til at løsne kroppens spændinger og blokeringer.

   Krops- og åndedrætsterapien kan både skabe større selvbevidsthed, øge selvfølelsen, afhjælpe angst, reducere stress og give større overskud i hverdagen. Men den kan også forløse gamle følelsesmæssige traumer på en meget blid og støttende måde.

   Skriv til mig

   Har du brug for hjælp indenfor psykoterapi, hypnose, kognitiv terapi eller andet? Jeg udfører en række behandlinger for blandt andet at hjælpe dig med at håndtere angst, PTSD, depression, m.m.

   Jeg behandler mange forskellige diagnoser og psykiske mén, hvor ikke to forløb er ens. Hos mig skræddersyr vi sammen dit forløb, så du kan være tryg ved type af behandling, tempo, varighed, osv.

   Du er mere end velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen på siden eller gennem mine kontakt oplysninger. Ring på tlf.: 22 40 84 85 eller send en mail til sranda@webspeed.dk.