Autoriseret psykolog og Psykoterapeut

Randas Klinik -
v. Susanne Randa

Føler du dig presset, stresset, eller har anden turbulens i din hverdag, er jeg her for at hjælpe –
ring eller skriv, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Hvem er jeg?

Har du brug for hjælp indenfor psykoterapi, hypnose, kognitiv terapi eller andet? Jeg udfører en række behandlinger for blandt andet at hjælpe dig med at håndtere angst, PTSD, depression, m.m.

Jeg behandler mange forskellige diagnoser og psykiske mén, hvor ikke to forløb er ens. Hos mig skræddersyr vi sammen dit forløb, så du kan være tryg ved type af behandling, tempo, varighed, osv.

Jeg er en autoriseret psykolog og psykoterapeut, og er hermed også medlem af Dansk Psykolog Forening og Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har en baggrund som sygeplejerske, hvorefter jeg besluttede mig for at hjælpe folk med eventuelle psykiske diagnoser, forstyrrelser, misbrug, psykiske mén, osv. Henvend dig allerede i dag og så svarer jeg på eventuelle spørgsmål omkring mig og mine behandlinger.

Du kan læse om mine priser under praktiske oplysninger, samt mine sessioners primære varighed. Her kan du også læse om mine åbningstider og afbudspolitik.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen på siden eller gennem mine kontaktoplysninger.
Ring på tlf.: 22 40 84 85 eller send en mail til sranda@webspeed.dk.

Tavhedsplig og diskretion

Hos Susanne randa

Når du kommer i behandling hos mig, yder jeg professionel hjælp skræddersyet til dine udfordringer og fremtidige behov. Alt samtale, videregivelse af information og alt andet omkring dig bliver behandlet med diskretion. Derudover har jeg tavshedspligt, så du kan være helt tryg under vores samtaler og forløb. Du kan være helt tryg med at betro dig til mig.

Alle henvendelser vil også blive håndteret med diskretion og i henhold til min tavshedspligt som psykolog & psykoterapeut. Hermed kan du roligt udfylde kontaktformularen, hvorefter jeg meget gerne besvarer eventuelle spørgsmål du end måtte have.

Kontaktinformationer

Min klinik befinder sig på adressen:

Skriv til mig

    Af hensyn til GDPR beder jeg dig om ikke at skrive personfølsomme oplysninger i din mail.

    Indhent et tilbud

      Af hensyn til GDPR beder jeg dig om ikke at skrive personfølsomme oplysninger i din mail.