Randas Klinik - v. Susanne Randa

Uddannet Psykolog og Psykoterapeut

 

Føler du dig presset, stresset, eller har anden turbulens i din hverdag, er jeg her for at hjælpe -
 
ring eller skriv, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring eller skriv, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kognitiv Terapi & Adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en evidensbaseret metode til en lang række forskellige lidelser, bl.a.:

  • angstlidelser
  • depression
  • spiseforstyrrelser
  • misbrugslidelser
  • stress
  • personlighedsforstyrrelser mm.

 

Adfærdsterapi arbejder med tankemønstre og handling

Kognitiv adfærdsterapi er karakteristisk ved at lægge vægt på tænkningens og adfærdens betydning for følelseslivet og generelt for udviklingen af psykiske problemer og symptomer. Rationalet i kognitiv terapi er således at tanker, følelser/krop og adfærd gensidigt påvirker hinanden på kryds og tværs og ved at arbejde på en forandring et af stederne, forandres også de øvrige faktorer. KAT arbejder med ændring af adfærd og omstrukturering af tankerne, som primære indsats punkter.

I behandlingen lægges vægt på tanker, forestillingsbilleder, fantasier og erindringer til at forstå måden at opfatte og bearbejde sanseindtryk.

Metoden fokuserer på aktuelle problemer/symptomer og de mekanismer der vedligeholder disse. Der er i metoden en del psykoeducation, således at klienten opnår en forståelse for metoden og for sin egen adfærd-tanke-følelse-krop interaktion.

I kognitiv terapi må klienten regne med at skulle lave hjemmearbejde enten i form af f.eks. registrering af tanker/følelser eller at udføre adfærdseksperimenter.

Da jeg er placeret i Greve er jeg også centralt placeret i forhold til Ishøj, Taastrup, Karlslunde, Solrød, Roskilde. Jeg er dog ikke begrænset til disse områder, alle er velkommen hos mig.

Ring gerne 22 40 84 85 eller send mig en besked på kontakt formularen her på siden – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg er medlem af:

Skriv til mig